Нека ви разкажем... Как започна нашата история в България?

"slr holiday service" е основано 2016г. като 100% дъщерно дружество на "schauinsland-reisen", един от водещите туроператори в Германия.

Стартирахме дейността си първо в гр. Варна с посрещане и последващо обгрижване на клиентите на "schauinsland reisen" в България. 5 години по-късно разширихме дейността си и създадохме Центрове за обслужване на клиенти на "schauinsland reisen" във Варна и Бургас. Екипите ни обслужват, както туристически бюра в Германия, предлагащи екскурзии в цял свят, така и крайни клиенти на компанията.

Кои са нашите ценности?

Свобода - Работата на нашите служители не се измерва по време - нямаме система, отчитаща средно време на обработване на запитване. Най-важното е да се обърне достатъчно внимание на клиента и той да се почувства удовлетворен.

Творческо мислене - Проявяваме креативност при справяне с предизвикателствата в работата си.

Грижа - Служителите в нашата компания са Личности: Грижим се за удовлетвореността както на клиентите, така и на служителите си. 

Диалогичност - Ценим мнението на всеки един член от семейството на slr-holiday-service: Всеки е свободен да даде обратна връзка и да изкаже своето лично мнение.

Кои са нашите суперсили?

Талант - привличаме, развиваме и задържаме талантливи, любопитни и отдадени хора. 

Динамичност - Бързо вземаме решения, действаме и постигаме успех.

Ефективност - Ефективно управляваме и ползваме ресурсите за постигане на максимален резултат.

Искаш ли да станеш част от нашето семейство? Разгледайте предложенията ни за работа тук.