За нас

100% собственост на schauinsland-reisen GmbH

slr holiday service

slr holiday service ЕООД е основано 2016г. като 100% дъщерно предприятие на schauinsland-reisen ООД, един от водещите туроператори в Германия.

Ние сме лицензирана инкаминг агенция, отговаряща за обслужване, трансфери, екскурзии и договаряне в България. Нашият опитен екип се грижи за целия процес преди, по време и след пътуването. Високото качество на обслужване, безопасността и удовлетвореността на клиентите ни са наш основен приоритет. Като дъщерно дружество на schauinsland-reisen, основната ни дейност е на немски пазар.

Нашият основен офис във Варна е отворен през цялата година и е на разположение на нашите партньори и техните клиенти. През летният сезон е отворен и офисът ни в Слънчев бряг. Предлагаме на нашите партньори всичко, от което техните клиенти се нуждаят по време на почивката си на българското Черноморие.

slr-soliday-service ltd

"Благодарение на нашия мотивиран и опитен екип успяваме да се развиваме все по-успешно в дестинацията и да се справяме с всяко ново предизвикателство. Запознайте се с хората, които ще се погрижат за Вас."

Илия Илиев Управител

Facebook